Förlåt för jag är totalt sämst på att blogga, har hänt endel och jag har mått som en rutten banan. Eller jag kan inte påstå att jag mår bättre nu men jag är iallafall uppe på benen just idag. Det är så att vi väntar tillökning i familjen (igen)... efter det här så ska jag sterilisera mig omgående!

Detta innebär att det blir inte riktigt som jag hade tänkt i år iallafall... hade precis kommit igång med hästarna och så får man tänka om igen. Visst, jag kan rida lite lugnt osv. Men det blir inga träningar och tävlingar som jag hade planerat iallafall. Jag har velat fram och tillbaka nu om jag ska sälja dem, låna ut dem eller leta på en medryttare eller två. Jag vill inte sälja, det är absolut NEJ där. Så, låna ut då? Ah visst, kanske... men vem skulle vilja ta emot två dårar? Och medryttare är nog ännu svårare att hitta som skulle passa. Jag är ju så rädd det ska bli fel och jag får lov att börja om igen med Carramilia. Rubbe slänger ju av dem som han inte tycker passar... Så dem får väl gå här en vinter till och bli att se ut som två isbjörnar och bara ha det bra. Dem går ju på lösdrift nu. På ett sätt är det ju bra då dem aldrig tappar grundkonditionen osv. Och dem håller sig friska, starka, lugna, harmoniska och framför allt lyckliga!


Så nu ligger Wilda och sover, ska väl försöka väcka ungen till liv snart för hennes farmor kommer och ska leka lite med henne så jag får lite gjort på datorn. Ska mejlas och jobbas lite. Måste fundera ut vad vi ska äta för mat idag också... åh vad jag önskar ibland att det finns ett litet piller man kan ta så man blir mätt och belåten så man slipper detta bestyr med vad som ska ätas varje dag. Tips på mat?

Imorgon ska jag och Wilda till Hudiksvall på sjukhusbesök. Lär nog ta hela dagen. Får se när vi är hemma igen.

Jag funderar på att köpa en sele till tömkörning, har ni någon att rekommendera? Tänkte att det kan ju vara bra komplement sen när jag inte kan rida längre, för då kan man ju tömköra dem både på banan och i skogen.

Nej, nu lär jag sätta på kaffe och göra nån nytta...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments