​Sitter och dricker en kopp kaffe i hopp om att vakna till liv.. det har inte blivit mycket sömn nu på slutet eftersom fröken håller på att få tänderna längst bak vilket verkar vara mindre skönt. Det märks inte så mycket på dagarna men desto mer på nätterna. Nu ligger hon och sover som en liten prinsessa.. hon är en riktig sömntuta på mornarna!

Igår så klädde vi granen, slog in lite julklappar och bakade lussebullar vilket blev ett riktigt fail... haha! Det är inte så bra att vara många kockar i en soppa och speciellt inte en strålningshjärna och en trött gravidhjärna! Allt rullade på och dem blev sååååå fina men jag tyckte degen kändes konstig när vi gjorde bullarna och när dem blivit gräddade så konstaterade jag att man skulle kunna klubba ihjäl nån med dem... det visade sig att vi glömt jästen! Hahaha! Snacka om att vi blev trött på oss själva. Aja, det är bara att ta nya tag idag! Klart vi ska ha bullar!

Idag ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt innan det är dags att skjutsa runt lite familjemedlemmar på diverse sjukhusbesök osv. Sen efter det tänker jag inte bli nå mer produktiv för dagen. 

Jag har lite julklappar som ska slås in, gardiner som ska sys, det ska städas, hår som ska färgas och lite annat smått och gott.. får se vad vi hinner med idag. Lär försöka få till nå kort på Wilda också till julkorten. 

Men nu tänkte jag fylla på koppen med lite mer kaffe och fortsätta en stund med mitt projekt jag har just nu. Lär passa på när huliganen sover. 


Ha en underbar dag alla! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments